Spiseriet cafe & restaurant

Vi vil meget gerne stå for konfirmationer, bryllupper, barnedåb, fødselsdage, receptioner, jubilæer m.m. både for private og firmaer.

Se menuen Bestil bord

HUSK vi har åbent iaften til kl 20,00.

 

Reserver dit bord hos os

Bord bestilling

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger. Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

Reserver bord

restaurant spiseriet i Holte udeservering

Lækker mad på restaurant i Holte

smuk bordopdækning på restaurant i holte

Selskaber

Spiseriet vil meget gerne stå for konfirmationer, bryllupper, barnedåb, fødselsdage, receptioner, jubilæer m.m. både for private og firmaer.

På vores restaurant i Holte har vi plads til 45 siddende gæster.

Bliver selskabet større, er der mulighed for at rejse telt i terrassen samt i den smukke æblehave. Leje af caféen koster kr. 5.000,- til borddækning, blomster, rengøring.

40 88 82 52

Har du brug for

Mad ud af huset?

Spiseriet i Holte vil meget gerne lave mad til netop jeres arrangement. Kontakt os så vi sammen kan sammensætte en menu efter jeres smag.

Læs mere

Om spiseriet

Hvem er vi?

Spiseriet er en café og restaurant ved Gl. Holtegaard. Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer.

Mere om spiseriet

Vores anmeldelser

Testimonials

 • star rating  Simple but truly delightful open/Danish sandwiches served in harmoneous surroundings accompanied by microbrewery beers of high quality. Make sure to reserve your table.

  avatar thumb CMSilfverberg
  8/27/2018

  star rating  Visit Restaurant Spiseriet for lunch, really well prepared and tasty lunch such as traditional open sandwiches (Danish Smoerrebroed) and salads.
  Best place to eat in this area..

  avatar thumb bine2850
  1/22/2018

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 17.00
Søndag: 12.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map

 

Clear
Cache