Barnedåb Nordsjælland

Kontakt os Bestil bord

Arrangementer

Barnedåb & Navngivning

 

Skal I afholde barnedåb i Nordsjælland? Først og fremmest vil vi gerne ønske jer tillykke med den lille nye tilføjelse i jeres familie! Her hos Café Spiseriet kan I også benytte jer af muligheden for at udleje vores fantastiske selskabslokale til jeres barns barnedåb i Nordsjælland! I kan derfor holde op med at lede efter flere lokaler; og gøre brug af vores idylliske omgivelser til at velkomme den lille ny ind i jeres verden.

Kontakt os i dag og book vores lokaler til jeres barns fest!

Vores café står klar med velsmagende mad, der er anrettet og tilpasset jeres event.Kontakt os i dag, og book lokalet! Ring til os på +45 40 88 82 52 eller skriv til os på info@spiseriet-cafe.dk.

Byd velkommen til den lille med et barnedåb i Nordsjælland

Vores dejlige ‘restaurant’ lokale har plads til 45 siddende eller spisende gæster. Hvis du skulle have en gæsteliste der overstiger denne grænse, har vi også en anden mulighed. Netop at tilbyde dig, at gøre brug af vores udendørs omgivelser. Dette inkludere både vores skønne terrasse og vores idylliske æblehave, der ligner at det er blevet taget ud fra en gammel dansk film.

Ved leje af caféen, koster det kr. 5.000,- dette inkludere også, borddækning. blomster & rengøring.

Hold jeres barnedåb i Holte, Nordsjælland

Som du måske allerede ved er vi kendt for vores appetitvækkende menuer i vores restaurant og til vores mange events. Derfor er det også en glæde for os at kunne tilbyde jer og jeres gæster en velfungerende menu der er opsat efter arrangementet med hovedfokus på barnedåben.

Vi sørger gerne for maden til arrangementet

Hvis i skulle have et ønske eller et behov, for specielt mad, farver eller andet – så står vi også klar til at tilbyde dette. Her hos Café Spiseriet har vi mulighed for at skabe en samlet pakke for jer, som blandt andet inkludere dekorationer, mad, blomster og efterrengøring, som er tilpasset jeres barnedåb.

Har i brug for at vide mere om Café Spiseriet. Eller hvad vi ellers kan tilbyde jer? Så er i altid mere end velkommen til at kontakte os!

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 10.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map