Bryllup Nordsjælland

Kontakt os Bestil bord

Arrangementer

Reception & Bryllup i Nordsjælland

Bryllup Nordsjælland | Bryllup i Nordsjælland

 

Tillykke med forlovelsen og det kommende bryllup! Vi er utroligt glade for at kunne tilbyde jer som par et smukt selskabslokale til jeres bryllup i Nordsjælland. Hos Café Spiseriet står vi klar med de mest smukkeste rammer, både indendørs og udendørs, for jeres bryllup i Nordsjælland. I kan derfor holde jeres bryllup hos os og nyde en uforglemmelig dag.

Vi er placeret tæt på centrum i Holte, hvilket gør det nemt for jer og jeres gæster at komme til og fra jeres bryllup. Med smukke haver, gode parkeringsmuligheder og en gennemført stemning, sørger vi for, at I får en romantisk bryllupsfest. Vores smukke lokaler og unikke atmosfære sikrer, at jeres bryllup hos os i Nordsjælland bliver en dag, I aldrig vil glemme.

Vi har de smukke rammer til jeres bryllup i Nordsjælland, Holte

Hvis I ønsker at finde et selskabslokale i Nordsjælland og en restaurant, der kan være behjælpelig med det meste på jeres tjekliste, så er I kommet til det rette sted! Spiseriet er indrammet af de mest fantastiske omgivelser og har dermed en af de bedste placeringer i Holte. Vi har mulighed for at give jer en samlet pakke, der blandt andet inkluderer en velsmagende 3-retters menu og en skøn lokation. Derudover tilbyder vi også borddækning, personale til brylluppet, rengøring og blomster.

Hvis I derudover skulle have nogle specielle ønsker til jeres bryllup i Nordsjælland, er I velkomne til at kontakte os! Så er der nemlig en ting mindre, I som brudepar skal tænke over på jeres smukke og skønne dag.

Kontakt os og brug vores lokale til dit bryllup Nordsjælland

Sidder tilbage med nogle spørgsmål om området, parkering, maden eller hvordan vi kan hjælpe jer med et smuk bryllup i det nordsjællandske – så kontakte os på telefon: +45 40 88 82 52 eller på e-mail: info@spiseriet-cafe.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 10.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map