Bryllup

Arrangementer

Bryllup i Nordsjælland

Bryllup Nordsjælland | Bryllup i Nordsjælland

 

Tillykke med forlovelsen og det fremtidige bryllup! Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde jer som par et smukt selskabslokale til jeres bryllup i Nordsjælland! Vi står klar med de smukkeste rammer, både indendørs og udendørs for jeres bryllup. I kan dermed holde jeres bryllup hos Café Spiseriet. Hos os har i en lokation og en restaurant der er placeret tæt på centrum i Holte. Med smukke haver, gode parkeringsmuligheder og meget mere. Vores smukke lokaler og den gennemførte stemning er med til at sikre, at I får en romantisk bryllupsfest i selskab med Jeres gæster.

VI HAR DE SMUKKE RAMMER TIL JERES BRYLLUP I HOLTE!

Hvis i ønsker at finde et selskabslokale og en restaurant der kan være behjælpelige med det meste på jeres tjekliste; så er i ankommet det rigtige sted! Spiseriet, er indrammet af de mest fantastiske omgivelser og har dermed en af de bedste placeringer i Holte. Vi har mulighed for at give jer en samlet pakke der blandt andet inkluderer: en velsmagende 3 retters menu og en skøn lokation. Derudover tilbyder vi også borddækning, personale til brylluppet, rengøring og blomster. Og hvis i derudover skulle sidde inde med nogle specielle ønsker til jeres bryllup så er i velkommen til at kontakte os! Så er der nemlig en ting mindre i som brudepar skal tænke over på jeres smukke og skønne dag!

KONTAKT OS OG BRUG VORES LOKALE TIL DIT BRYLLUP I NORDSJÆLLAND

Sidder i inde med nogle spørgsmål om området, parkering, maden eller andet så er i velkommen til at kontakte os på en af de følgende kontaktmuligheder: Telefon: +45 40 88 82 52 eller på e-mail: info@spiseriet-cafe.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 17.00
Søndag: 12.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map