Lej lokale til Fødselsdag

Arrangementer

Afholdning af fødselsdag i Nordsjælland

Festlokale Nordsjælland | Festlokale i Nordsjælland

 

Hip, hurra det er din fødselsdag! Tillykke med at runde det nye år i dit liv. Hos Spiseriet hylder vi alle former for arrangementer, jubilæumer, barnedåbe og ikke mindst fødselsdage. Så mangler du et festlokale i Nordsjælland til din fantastiske fødselsdag? Så kontakt os nu og book vores lokale!

Ring til os på +45 40 88 82 52 eller skriv til os på info@spiseriet-cafe.dk.

LEJ ET LOKALE TIL FØDSELSDAG I NORDSJÆLLAND MED HELE PAKKEN

Café Spiseriet’s festlokale har plads til 45 siddende gæster, og endnu flere stående. Så alt efter behov og ønske kan du leje vores selskabslokale og de udendørs arealer til dit fødselsdags arrangement. Vores smukke terrasse og idylliske æblehave, er lige så smukke om aften som de er om dagen.

Ved leje af festlokalet, koster det kr. 5.000,- dette inkludere også, borddækning. blomster & rengøring. Når du kontakter os, sammensætter vi en pakke der passer dit arrangements behov og ydelser. Dette kunne blandt andet inkludere, alkohol, dekorationer, medarbejdere, mad og rengøring.

VI INKLUDERER VELSMAGENDE MAD

Når du holder fødselsdag, skal du selvfølgelig ikke gå sulten hjem. Derfor tilbyder vi mange lækre, og forskellige sammensætninger af menuer eller appetitvækkende retter som kan tilpasses til din fødselsdag. Lige meget om du holder en tema fødselsdag, 50 års fornemt fødselsdag eller har valgt at køre den afslappende stil, så har vi mad til dig og alle dine gæster. Hvis i skulle have et ønske eller et behov, for specielt mad, tema mad eller andet – så står vi også klar til at tilbyde dette. Café Spiseriet har mulighed for at skabe en samlet pakke for jer, som blandt andet inkludere dekorationer, mad, blomster og efterrengøring, som er tilpasset jeres barnedåb.

Har i brug for at vide mere om Café Spiseriet. Eller hvad vi ellers kan tilbyde jer? Så er i altid mere end velkommen til at kontakte os!

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 17.00
Søndag: 12.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map