Konfirmation

Arrangementer

Konfirmation Nordsjælland

Konfirmation Nordsjælland

 

Søger du et selskabslokale til din konfirmation i Nordsjælland? Her hos Café Spiseriet står vi både klar med velsmagende mad og lokaler, til dit arrangement. Vores restaurant har skønne muligheder for at kunne være behjælpelige med alle former for selskaber og specielt konfirmationer!

Har du brug for at vide mere om Café Spiseriet, hvad vi kan tilbyde eller om vores lokaler, er du altid velkommen til at kontakte os! Så kan vi altid booke dig ind til en fremvisning så du kan idealisere dit arrangement hos os!

Ring til os på +45 40 88 82 52 eller skriv til os på info@spiseriet-cafe.dk.

AFHOLD DIN KONFIRMATION I NORDSJÆLLAND, I VORES SELSKABSLOKALE!

Vores smukke lokale har plads til 45 siddende eller spisende gæster. Hvis du skulle have gæster der overstiger, den siddende grænse, har vi også vores skønne omgivelser at gøre brug af. Vi har nemlig også en flot terrasse og en idyllisk æblehave som du kan gøre brug af ved dit arrangement.

Leje af caféen koster kr. 5.000,- til borddækning. blomster, rengøring.

VI HAR APPETITVÆKKENDE til dit arrangement!

Vi er utrolig kendt, for vores velsmagende mad fra vores Café. Så hvis du har et hjerte der går højt op i maden, så kan vi være til hjælp under dit arrangement. Vores lækre menu vil give dig og dine gæster en god oplevelse og en fuld mave!

Spiseriet har mulighed for at skabe en samlet pakke for dig, som blandt andet inkludere dekorationer, lokaler, maden, blomster og efterrengøring. Hvis du skulle sidde inde med en ønsket sammensætning, så kan du med fordel kontakte os.

Hvis du har et ønske om at leje vores café, kan dette ikke ske i vores almindelige åbningstider. Derudover har du mulighed for at gøre brug af vores smukke terrasse eller vores skønne æblehave. Hvis du ikke har lyst til et komplet åbent arrangement, har vi også muligheden for at udleje et festtelt. På den måde vil du altid have mulighed for at stå i læ.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 17.00
Søndag: 12.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map