Lej lokaler til fødselsdag

Kontakt os Bestil bord

Arrangementer

Fødselsdag i Nordsjælland

Festlokale Nordsjælland | Festlokale i Nordsjælland

 

Hip, hurra det er din fødselsdag! Tillykke med at runde det nye år i dit liv. Lej lokaler til fødselsdag hos os! Hos Spiseriet hylder vi alle former for arrangementer, jubilæumer, barnedåbe og ikke mindst fødselsdage. Så mangler du et festlokale i Nordsjælland til din fantastiske fødselsdag? Så kontakt os nu og lej lokaler til fødselsdag!

Ring til os på +45 40 88 82 52 eller skriv til os på info@spiseriet-cafe.dk.

Lej et lokale til fødselsdag i Nordsjælland med hele pakken

Café Spiseriet’s festlokale har plads til 45 siddende gæster, og endnu flere stående. Så alt efter behov og ønske kan du leje vores selskabslokale i Nordsjælland og de udendørs arealer til dit fødselsdags arrangement. Vores smukke terrasse og idylliske æblehave, er lige så smukke om aften som de er om dagen.

Ved leje af lokalet til fødselsdag, koster det kr. 5.000,- dette inkludere også, borddækning. blomster & rengøring. Når du kontakter os, sammensætter vi en pakke der passer dit arrangements behov og ydelser. Dette kunne blandt andet inkludere, alkohol, dekorationer, medarbejdere, mad og rengøring.

Vi inkluderer velsmagende mad

Når du lejer et lokale til at holde fødselsdagen hos Café Spiseriet, skal I selvfølgelig ikke gå sultne  hjem. Derfor tilbyder vi mange lækre og forskellige sammensætninger af menuer eller appetitvækkende retter, som kan tilpasses til jeres ønsker til fødselsdagen. Uanset om du holder en temafødselsdag, en 50-års fornem fødselsdag eller har valgt en afslappet stil, har vi mad til dig og alle dine gæster.

Specialtilpassede madoplevelser – til fødselsdagen

Hvis I har specielle ønsker eller behov for speciel mad, temamad eller andet, står vi også klar til at hjælpe. Café Spiseriet kan sammensætte en pakke for jer til fødselsdagen, som blandt andet inkluderer dekorationer, mad, blomster og efterrengøring, tilpasset jeres behov.

Lej et lokale til fødselsdage – kontakt os

Har du spørgsmål til leje af lokale til fødselsdagen eller hvordan vi kan hjælpe med pynt, mad og drikkevarer? Du kan altid kontakte os direkte på tlf. 40 88 82 52 eller skrive en mail til os på info@spiseriet-cafe.dk

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 10.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map