Reception Nordsjælland

Kontakt os Bestil bord

Arrangementer

Afhold din reception hos Cafe Spiseriet

Reception Nordsjælland

 

Mangler du et sted at afholde din reception i Nordsjælland? Så er du ankommet til det rigtige sted. Her hos Café Spiseriet tilbyder vi et skønt selskabslokale, der kan opfylde alle dine krav. Så hvis du er interesseret i at booke vores lokale til din reception, så kontakt os i dag.
Ring til os på +45 40 88 82 52 eller skriv til os på info@spiseriet-cafe.dk.

Fejr din mærkedag med en reception i Nordsjælland

Står du og skal fejre en mærkedag? Det kan måske være et en barnedåb, en fødselsdag, eller en bryllup i Nordsjælland. Så kan vi være behjælpelige med en reception i Holte, Nordsjælland. Vi har et utrolig smukt selskabslokale som har plads til 45 siddende gæster, og hvis du har brug for mere plads kan vi også klare dette. Vi kan nemlig åbne op udadtil og give dig muligheden for at gøre brug af vores terrasse med udsigt over den smukke æblehave.

Leje af lokalet koster kr. 5.000,-, dette inkluderer til borddækning. blomster, rengøring.

Få en samlet pakke med lækker mad til din reception!

Lige meget hvad du er til, så kan vi være behjælpelige når det kommer til en god menu og dermed utrolig lækker mad! Når du lejer vores lokale, kan du altså også gøre brug af vores fantastiske og appetitvækkende mad. Så du samlet set kan få en oplevelse du ikke vil glemme hos os! Så kontakt os i dag, og så kan vi sammen, sammensætte en menu der er tilpasses Jeres behov!

Der er ikke mulighed for at leje vores selskabslokale når vores café har åbent. Her vil der i stedet være mulighed for at gøre brug af og leje vores have og terrasse. Hvis dette lyder som en god mulighed kan man leje et telt, så du altid vil være i læ.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 10.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map