Festlokale & Selskabslokale Nordsjælland

Arrangementer

Lokaler til selskaber

selskabslokale i Nordsjælland

 

Søger du et festlokale eller selskabslokale i Nordsjælland?

Her hos Café Spiseriet står vi både klar med maden og et festlokale eller selskabslokale i Nordsjælland. Vi har den skønne mulighed for at kunne være med til at stå for konfirmationer, bryllupper, barnedåb, fødselsdage, receptioner, jubilæer m.m. både for private og firmaer i vores smukke lokaler i Holte.

I vores lokale er der plads til 45 siddende gæster i vores café. Hvis dette ikke er nok plads har vi også andre muligheder. Hvis dit selskab skulle være over 45 personer, har vi mulighed for at rejse telte på enten terrassen,  samt i den smukke æblehave, ved siden af. 

Leje af caféen koster kr. 5.000,- til borddækning. blomster, rengøring.

Lej et smukt festlokale til dit arrangement

Lige meget hvilket arrangement du har så har vi et festlokale der passer til det. Derudover er vores café også kendt for dens velsmagende mad. Så hvis du gør brug af vores appetitvækkende ydelser, vil det blive en oplevelse du ikke vil glemme. Vi er altid klar til at være behjælpelige når det kommer til ønsker i forhold til maden, lokalet, dekorationerne eller andet. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, på den måde kan vi sammensætte den rigtige ordning for dig og dine behov!

Der er ikke mulighed for at leje vores selskabslokale når vores café har åbent. Her vil der i stedet være mulighed for at gøre brug af og leje vores have og terrasse. Hvis dette lyder som en god mulighed kan man leje et telt, så du altid vil være i læ.

Søger du et selskabslokale i Nordsjælland? Så kontakt os nu!

Har du brug for at vide mere om Café Spiseriet, hvad vi kan tilbyde eller om vores lokaler, er du altid velkommen til at kontakte os! Så kan vi altid booke dig ind til en fremvisning så du kan idealisere dit arrangement hos os!

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 17.00
Søndag: 12.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map