Mad ud af huset Holte & Nordsjælland

Kontakt os Bestil bord

Vi tilbyder

Mad ud af huset

Mad ud af huset nordsjælland ved spiseriet i holte | mad ud af huset i Holte | mad ud af huset Holte

Her hos Café Spiseriet, står vi også gerne for mad ud af huset i Holte og resten af Nordsjælland. Vi tilbyder forskellige menuer, til alle former for selskaber, dette inkludere; almene fester, konfirmationer, barnedåb el. lign. Kontakt os+45 40 88 82 52 eller e-mail os på info@spiseriet-cafe.dk, så kan vi i fællesskab sammensætte en menu efter jeres behov og ønske.

Velsmagende mad ud af huset i Holte & Nordsjælland til selskab og venligt personale

Vores café er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet ud af de bedste råvarer. Dette inkluderer selvfølgelig også vores mad ud af huset. Hvis du sidder inde med specielle og særlige ønsker i forhold til maden til dit selskab. Så er vi også klar til at være behjælpelige med dette.

Vi kender alt til høje mad forventninger

Du har altid mulighed for at kontakte os direkte, eller henvende dig til vores skønne personale i baren.Vi har stor erfaring med at levere mad ud af huset i Holte og resten af Nordsjælland! Vi har høje forventninger til vores egen kvalitet og dermed også din oplevelse. Vi vil dermed altid have fokus på at levere mad der lever op til dine forventninger! Hos café spiseriet gør vi alt hvad vi kan!

Appetitvækkende mad til dit arrangement

Bor du i eller omkring Holte og søger lækker Mad til dit næste selskab, så kontakt Spiseriet i Holte. Vi leverer 1. klasses mad ud af huset til alle former for selskaber og vægt smag og råvarer højt. Vi ved hvor vigtig maden er for en god og hyggelig aften, derfor vægter vi kvaliteten højt i alle vores retter når vi serverer mad ud af huset.

Kontakt os for mad ud af huset i Holte og Nordsjælland

Vi sørger for al maden til dit selskab forret, hovedret og dessert, om du ønsker. Tøv ikke med at kontakte Spiseriet for en ekstraordinær smagsoplevelse til dit næste selskab.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 10.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map