Mad ud af huset

Vi tilbyder

Mad ud af huset

Mad ud af huset nordsjælland ved spiseriet i holte

Skal vi stå for maden?

Spiseriet vil gerne lave mad til jeres selskab om det er fest, konfirmation, barnedåb el. lign. Ring og lad os sammen sammensætte en menu efter jeres smag.

Velsmagende mad og venligt personale

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer, hvilket selvfølgelig også gælder vores mad ud af huset. Skulle du have særlige ønsker omkring mad til selskab, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Vi har stor erfaring med at levere mad ud af huset i Holte og hele Nordsjælland og  vi håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger. Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

Mad ud af huset i Holte og omegn

Bor du i eller omkring Holte og søger lækker Mad til dit næste selskab, så kontakt Spiseriet i Holte. Vi leverer 1. klasses mad ud af huset til alle former for selskaber og vægt smag og råvarer højt. Vi ved hvor vigtig maden er for en god og hyggelig aften, derfor vægter vi kvaliteten højt i alle vores retter når vi serverer mad ud af huset. Vi sørger for al maden til dit selskab forret, hovedret og dessert, om du ønsker. Tøv ikke med at kontakte Spiseriet for en ekstraordinær smagsoplevelse til dit næste selskab.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker at bestille bord hos os, så give os et kald på telefonen eller send os en mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

40 88 82 52 info@spiseriet-cafe.dk

Find os på instagram

Bliv inspireret til dit næste arrangement eller middag.

følg os

Om os

Vi er kendt for velsmagende mad, som selvfølgelig er lavet af de bedste råvarer. Skulle der være andet, kan vi også klare det, bare spørg vores venlige personale i baren. Håber du må få en god oplevelse, som lever op til dine forventninger.Vi gør i hvert fald hvad vi kan!

åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 12.00 – 17.00
Onsdag: 12.00 – 17.00
Torsdag: 12.00 – 20.00
Fredag: 12.00 – 17.00
Lørdag: 12.00 – 17.00
Søndag: 12.00 – 17.00

Kontakt os

Spiseriet

Attemosevej 170 2840 Holte
(+45) 40 88 82 52
info@spiseriet-cafe.dk
Vis på Google Map

 

Clear
Cache